27 de nov. 2008

Kamishibai a càrrec de Sira Andreu Rahola


Dimecres 26 de novembre va tenir lloc a la sala infantil de la biblioteca Marcel·lí Domingo l'activitat Hora del conte: "Kamishibai" a càrrec de Sira Andreu Rahola

El Kamishibai és un teatrí que varen inventar els venedors ambulants de caramels, del Japó, per poder atraure els nens quan arribaven a un nou poble, amb aquest teatrí explicà tres contes: "Per què hi ha tantes pedres al fons dels rius" (provinent d'Àfrica), "Hans i la princesa" (provinent de Noruega) i "El gat Sol" (provinent del Vietnam).



Sira Andreu Rahola De formació eclèctica neix com a actriu. Actualment, porta l’espectacle de contes Kamishibai a les biblioteques d’arreu de Catalunya.


El teatre és l’art de la vida, diu la Sira perquè ens permet crear-la i ens ajuda a comprendre-la. Com a creadora, ha investigat moltes vies i formes d’expressió, des de l’art dramàtic al clown, des de la dansa a la manipulació de marionetes o l’esgrima escènica; Per aconseguir trobar un llenguatge propi que hem permeti expressar el meu art.

En aquests moments segueix investigant amb projectes propis, i paral.lelament, porta l’espectacle de contacontes Kamishibai, de l’editorial Liber, a les bibilioteques catalanes, perque cada experiència ens porta a noves descobertes.